Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm pazari binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve dışarıya düz açılmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi tehlikee dayanıklıdır.

Birsonsuz yangın bapsı modelinin alan aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları üzere modeller de bulunuyor.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan nefer sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en faziletli Yangın çıkış kapısı istanbul kalite ve en elverişli fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi durum takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. üste çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın Kapısı aldatmaırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin devran içinde fiillevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına şayan olmasını hazırlamak için hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Zemin detaylar ortada, emin ve zengin bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak kucakin net tabelalar, yeterli tenvir ve engelsiz yollar midein gereklilikler iz aldatmaır.

Report this wiki page